brandensfire

Overview

  • Sectors Admin
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 233

Company Description

Ha csak a lábujjakat a pókerbe meríted, ellenállj a fejlettebb játékokba való ugrás késztetésének. Start Your Poker Journey Right. A Texas Hold’em ideális alapot teremt. A Hold’em elsajátítása először olyan alapvető készségekkel és ismeretekkel látja el Önt, amelyek tisztán lefordulnak más változatokra, amikor készen áll a repertoár bővítésére. Tanuld meg járni, mielőtt megpróbálsz futni. Néhány rossz kéz a legrosszabb időben, és van egy egész bajnokság megy teljes borra.

Rossz kezük nagyon rossz lett, vagy szoros kezet játszhatnak, mert óvatosnak kell lenniük a halomméretükkel. poker online pontosan ugyanaz a dolog. Nagyon következetesen szeretne blöffölni, és néha nagyon jó játékosok csak úgy néznek ki, mintha egy hatalmas szarot fognak venni a szemed előtt. Olyan sok oka van annak, hogy valaki ásszal hívhat. A játékos 1 vesztes. Tegyük fel, hogy van egy AA/KK kéz, és az ellenfél A9/APlayer 1.

Teljes veszteséget okozhat. A játékos 2 vesztes. Ebben a helyzetben a győztes kéz kap 100 és a vesztes kap 0. Teljesen lehet nyerni. A fenti helyzetben 100 nyerhetsz. Játékosok 3 A9 vagy AA 1 játékos nyert. A játékos 3 vesztes. Például, ha úgy gondolja, hogy az ellenfél megpróbál blöffölni, akkor ennek megfelelően testre szabhatja a válaszát. Empathy: The Path to Mind Reading Mastery. Az empátia, az a képesség, hogy megértsük és megosszuk mások érzéseit, a hatékony elmélkedés sarokköve a pókerben.

Ha meg tudod érteni, hogy mit gondolnak, akkor jobban felkészültek arra, hogy előre láthassák a lépéseiket. Ha az ellenfelek cipőjébe helyezed magad, előre láthatod gondolkodási folyamataikat és motivációikat. Ez a szintű empátia átalakítja a póker pszichiátria, látva a fátyol és a mag az ellenfelek szándékait. Tehát mi fog történni, ha úgy gondolják, hogy bármikor össze fogsz hajlítani?

Ők is össze fognak törni. A következő dolog az, hogy fogadni fognak, mert a fogadás az, ahogy az emberek dolgoznak, hogy megpróbáljanak információt kapni tőled. De ez igaz, blöff a legfontosabb készség a póker, mert ez a leginkább következetes. Most a legrosszabb forgatókönyvről beszélünk, az első kézből, ahol nincs igazi információ a többi játékosról. Gondolj az első kézre a pókerben. Azok az emberek, akik egy élő versenyben lefelé hívják a vakokat, majd gyorsan összehajolnak, amikor mögöttük vannak, akkor a többi történelem.

Ha valaha is játszott valamilyen online versenyben, élőben vagy ülve, akkor ezt látta. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan tudsz blöffölni. Tehát a blöff valóban kulcsfontosságú. Mert sosem lehet tudni, hogyan fognak erre reagálni.